Back to top

Mamma har livmoderhalscancer

Tjej på 13 år

2017-11-15 21:17:52

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta..

Jag o min mamma har en stark relation men bråkar ofta, för nån vecka sedan fick jag veta att hon hade cancer. Alla som snackar om få en blackout, när allt i hjärnan bara försvinner. Jag förstår plötsligt vad dom menar. Ber om tips o råd hur jag ska lugna mig själv o inte gå o tänka på det hela tiden. Har nästan slutat o umgås med kompisar o träna på grund av detta. Tacksam för svar av folk som går igenom samma sak eller som sakt folk som kan komma med tips o råd.

Tjej på 13 år - 2017-11-15 21:17:52
Sofia

2017-11-29 15:37:45

Min mamma har också cancer och vi har också en stark relation så jag förstår att du mår dåligt. Min mamma har bröstcancer och får nu cellgifter som gör att hon har tappat håret och mår illa och är trött hela tiden. Hon är inte sig lik. Hon bryr sig ju fortfarande om mig men hon orkar liksom inte. jag är ofta ledsen. Då tycker jag att det jälper att prata med mamma och min bästa kompis. Mitt tips till dig är att prata med kompisar om det istället för att sluta umgås med dom. Det känns ksönt att folk vet om hur det är istället för att "låtsas som ingenting". Det skulle inte jag klara av.

Styrkekram från Sofia

Sofia - 2017-11-29 15:37:45

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.