Back to top

Jag saknar dig mamma

Lovisa

2018-08-11 01:19:20

Natten mellan den 22a och 23e november 2017 gick min mamma bort. Nu ungefär nio månader senare tror jag att jag helst vill tänka att jag mår bra och att hon blivit endast ett fint minne eftersom att sorgen har blivit lättare att hantera, men det har den inte. Jag saknar att prata med henne, skratta med henne och att bara ha henne där mer för varje dag som går.

Det gör så ont när jag tänker på allt som hon kommer missa i mitt och mina syskons liv och även i hennes, hon var fem dagar ifrån 49 och hade så mycket kvar att göra. Vi fick hennes första cancer besked hösten 2012 när jag var 8 år och det andra i slutet på 2016, det som först inte var så farligt men som senare tog slut på henne. När vi två veckor innan mamma dog fick veta vad som skulle hända undvek jag att prata med henne om det, det gick aldrig att få ut några ord. Men nu ångrar jag det så mycket, jag vill veta vad hon skulle sagt och vad hon tänkte och kunna berätta för henne hur mycket hon betyder för mig och att jag älskar henne. Jag hatar hur konstigt det känns när jag tänker på att hon brukade vara en del av mitt liv varje dag, för hon är mitt allt men jag har nu glömt hur det var med henne här.

Jag skulle aldrig kunna tacka dig nog mamma för allt du har lärt mig och gjort för mig & andra. Det kommer jag alltid att bära med mig.

Du var min finaste vän och förtjänade mer än det här.

Lovisa - 2018-08-11 01:19:20

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.