Back to top

Förtvivlad

MoL

2018-08-22 20:52:38

Vet inte vart jag ska vända mig. Fick veta i söndags att min kille fått canser . Vet inte hur jag ska betee mig mot han. Jag vill bara skrika o gråta . Svarar på sms o inte svarar. Vill inte vara för på o inte ifrån. Känns så tomt. Vill inte berätta allt hur jag känner till han. Är ju jag som ska vara hans stöd😓 känner mig otillräcklig

MoL - 2018-08-22 20:52:38
Angela

2018-08-23 02:11:07

Hej fina vännen. Du behöver också stöd! För att kunna stötta din pojkvän ordentligt krävs det såklart att någon stöttar dig och tillåter dig att ventilera. Kanske du kan gå och prata med en kurator på Ungdomsmottagningen? Kram och jag hoppas det blir bättre för dig och killen!

Angela - 2018-08-23 02:11:07

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.