Back to top

Eget rum på sjukhus?

Arg anhörig

2018-02-16 20:17:52

En tidigare helt kärnfrisk person kommer in till sjukhus och kan inte sluta kräkas. Efter några undersökningar konstateras troligtvis spridd cancer.

Har man nyligen fått ett dödsbesked och dessutom kräks så finns det inte så många värre situationer. Man skulle då, enligt all vett och sans, ta hand om personen och låta honom eller henne vara ifred i lugn och ro med sina anhöriga.

Men nejdå. Personen får dela rum med TRE andra personer som inte har cancer utan andra åkommor och tjattrar, snarkar och stör dygnet runt. Gemensam toalett för den kräkande cancerpatienten finns i korridoren.

VARFÖR gör sjukvården såhär? Finns det ingen empati eller något vett överhuvudtaget?

Otroligt elakt att lägga in en person som kräks och mår psykiskt uselt tillsammans med tre främlingar.

Kan man anmäla detta någonstans?

Arg anhörig - 2018-02-16 20:17:52

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.