Back to top

Min mamma kommer amputera benet

haschpojken

2014-10-25 19:39:21

För exakt 24 timmar sedan fick jag reda på att min mamma ska amputera benet pga cancer. Hon ska amputera hela benet. Jag vet inte vad jag ska göra. Hon har haft cancer en gång innan, men då var det inte lika farligt. Men hon kommer att amputera sitt ben. Jag bor i en villa i en förort, så jag kommer vara tvungen att flytta. Jag har bott här hela mitt liv (jag är 16 år) och ska i all haft flytta nu. Jag vill berätta för mina vänner men jag vet inte var jag ska börja. Jag vill på riktigt ta livet av mig just nu.

haschpojken - 2014-10-25 19:39:21
Katrin / Nära Cancer

2014-10-26 18:11:50

Hej!

Förstår att du har det väldigt tufft nu. Din mamma har fått tillbaka cancer och den här gången blir det större förändringar än förra gången. Det kan vara svårt att överblicka situationen och veta vad som ska hända nu med dig och din mamma. Eftersom du mår så dåligt att du funderar på att ta ditt liv behöver du hjälp på en gång. För det finns hjälp att få och du kommer att må bättre igen. Försök berätta för din mamma eller någon annan som står dig nära. Ni bör också kontakta vården, genom att ringa 1177 kan ni få reda på din närmaste psykiatriska mottagning. Du kan också vända dig till Bris eller Självmordsupplysningen, då kan du vara anonym. Du är modig som berättar hur du känner här på forumet och vi lyssnar om du vill skriva igen.

Katrin / Nära Cancer - 2014-10-26 18:11:50

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.